Hot Game #3 – Hoge Pressie

Hoge Pressie: Lijdt plezier onder prestatie?

De prestatiemaatschappij dringt zich steeds meer op, óók aan kinderen. CITO-toetsen op de kleuterschool, kinderen die van pianoles naar hockeytraining worden gesleept en studenten die steeds vaker met burn-out klachten kampen. Uitblinken wordt de norm. Maar welke rol speelt de sportwereld in onze prestatiemaatschappij? Vragen we teveel van onze jeugd en maken we presteren te belangrijk?

In de nieuwe Hot Game zoeken de Sportraad Amsterdam en De Balie antwoorden bij (top-)sporters, verenigingen, bonden, denkers en doeners. Want waar de één druk nodig heeft om tot prestaties te komen, haakt de ander er door af. Hoe kunnen we een balans vinden? En kunnen prestatie en plezier hand in hand gaan?

Houd de site van De Balie en Sportraad Amsterdam in de gaten voor de definitieve line-up! Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via De Balie.

Hoge Pressie: Lijdt plezier onder prestatie?

Over Hot Game
In samenwerking met De Balie organiseert de Sportraad Amsterdam ‘Hot Game’, het evenement waar high-& lowbrow samen komen, waar we debatteren, jammen en filosoferen. Waar we heroïsche herinneringen ophalen, maar ook vooruit kijken naar het Nederland van morgen en de positie van sport daarin. Een avond vol entertainment met een serieuze ondertoon. Volledig indachtig de essentie van sport, de belangrijkste bijzaak van het leven.

Share
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!