Social media

Onze laatste tweets

Bijna twintig jaar geleden speelde Ajax ook tegen AS Roma. Johan Cruijff had van tevoren wel wat wijsheden over het spel van de Italianen in petto.

Toen, in 2002, wonnen de Amsterdammers met 2-1.

#ajarom #el

Toch het Stedenbouwkundig plan Amstelstation-Amsteloever er maar eens even op nageslagen. Sportnorm wordt niet genoemd. Georganiseerde sport wordt opnieuw doorverwezen naar elders en ooit.

❗Let op❗Sportclubs kunnen nog t/m 5 april financiële compensatie voor Q4 aanvragen via de TASO-regeling..

Uitgebreid interview met Ellis van der Weerden, directeur van een van de grootste sportorganisaties van Nederland > http://bit.ly/31fyaFT

Donderdag werd de tariefsverhoging voor sportaccommodaties besproken in de raadscommissie ZJS (zie: https://bit.ly/2P8fqWc). Een huurverhoging is nooit wenselijk maar zeker nu niet. Ook sportclubs hebben het zwaar en een lastenverhoging moet doorberekend worden naar de sporter.

Op dit moment staan bijna 6 miljoen mensen buitenspel, waaronder veel kinderen.

Samen met 30 binnensportbonden en belangenorganisaties is een gezamenlijke brief gestuurd naar de regering om meer perspectief te vragen voor binnensporters.

#binnensportnietbuitenspel

De Sportraad maakt zich al langer zorgen over de huurverhoging en is in gesprek met de wethouder. Uitstel naar augustus was destijds al het officiële standpunt van de gemeente. Onze nieuwsbrief heeft (klaarblijkelijk) onduidelijkheid hierover weggenomen.

https://www.parool.nl/amsterdam/amsterdamse-tennisverenigingen-in-opstand-tegen-buitensporige-huurverhoging~bc249b64/

Mis jij het @olympisch net zo erg als wij?

Tijdens de #verkiezingen kan je er terecht om te stemmen!

#WIJZIJNTA

https://www.parool.nl/amsterdam/dit-zijn-de-leukste-stemlocaties-in-amsterdam~b4d7b64f/

Amsterdam moet de komende jaren fors bijbouwen om de krappe woningmarkt te lijf te gaan. Dat mag niet ten koste gaan van de leefbaarheid van de stad. In projecten als het Schinkelkwartier - een wijk groter dan IJburg - is het essentieel om dit vooraf goed geregeld te hebben.

De komende 25 jaar worden in het Schinkelkwartier maar liefst 11.000 woningen gebouwd. De @KNVB, @KNLTB, @KNHB_NL en de Sportraad Amsterdam roepen op om voldoende sportieve ruimte aan te leggen voor de toekomstige bewoners van deze wijk. #hupsport